Spletna trgovina

Splošni pogojiSplošni pogoji poslovanja spletne strani »www.simak.si« so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Spletna stran »www.simak.si« je informacijski sistem, namenjen predstavitvi storitev uporabnikom. Upravlja jo podjetje Simak Keramika d.o.o., Dekani 59B, 6271 Dekani, v nadaljevanju ponudnik.

Uporabnik je oseba, ki dostopa do spletne strani »www.simak.si«, v nadaljevanju uporabnik.

Z obiskom spletne strani in oddajo kontaktnega obrazca uporabnik potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani »www.simak.si« ter se z njimi v celoti strinja.PODATKI O PONUDNIKU
Stefano Benatti, Simon Pranjič
Dekani 59B, 6271 Dekani
DŠ: SI23586796
Matična številka: 8133964000
DDV zavezanec: DA (SI23586796)DOSTOPNOST INFORMACIJ
Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku zagotovil naslednje informacije:

Identiteto podjetja (ime in sedež podjetja)
Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-mail, telefon)
Bistvene značilnosti storitev
 

CENA
Ponudnik prodaja svoje storitve po cenah, ki so navedene na spletni strani, so jasno in nedvoumno prikazane.
Navedene cene so v evrih in vključujejo DDV.
Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan sklenitve pogodbe.VARNOST SPLETNE STRANI
Ponudnik zagotavlja ustrezna tehnološka sredstva in varnostno-zaščitne sisteme, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov.Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe Splošnih pogojev kadarkoli oziroma brez predhodnega obvestila. Sprememba splošnih pogojev velja z dnevom objave na spletni strani »www.simak.si«.

Element je bil uspešno dodan v košarico.